Parteneri

Metropolitan Group iti rasplateste alegerea printr-un card complet de beneficii, servicii si discount-uri!
Suntem in topul dezvoltatorilor imobiliari datorita clientilor carora le-am castigat increderea si care ne-au confirmat déjà ca produsele si serviciile noastre sunt competitive pe piata. Ne-am gandit sa ne recompensam clientii pentru increderea acordata si sa le reconfirmam ca ei sunt pentru noi pe primul loc in privinta atentiei pe care compania noastra le-o acorda.
Asa a s-a nascut Comunitatea Metropolitan – un program de fidelizare prin care continuam sa ne recompensam clientii, acordandu-le un card complet de reduceri si beneficii exclusive, oferite de partenerii nostril, ori de cate ori acesta este folosit. Si dvs va puteti numara printre membrii care pot beneficia exclusiv de aceste privilegii, achizitionand un produs sau un serviciu furnizat de Metropolitan Group.

Mentionam faptul ca lista partenerilor creste de la o zi la alta, de aici, evident, si ofertele exclusive de care beneficiaza un detonator al Cardului.
Descoperiti avantajele de a fi membru al Comunitatii Mteropolitan, precum si Regulamentul Oficial al Programului de Fidelizare, accesand website-ul nostru.
parteneri