Au inceput lucrarile, Rezerva acum!!

Date Proiect

Tipuri de imobil:
garsoniere tip studio,2 si 3 camere
Numar apartamente:
340 unitati locative
Data finalizare:
Septembrie 2018

Contact

Cristina Matei: 0726.943.143 / cristina.matei@metropolitanresidence.ro

Povestea Metropolitan Rezidential a inceput cu multa speranta in 2007 odata cu construirea primului nostru proiect rezidential si continua cu ambitie si astazi.
Zi de zi, construim bucuria de a trai frumos in Bucuresti.Constructii cu materiale de calitate, proiecte indraznete, spatii luminoase si moderne, utilitati de ultima generatie, toate acestea fac din oferta noastra un mare  avantaj fata de constructiile vechi.Una dintre caracteristicile  principale ale unei constructii este durabilitatea. Suntem responsabili  fata de clientii nostri si de aceea ne dorim sa le oferim un viitor  sigur, pentru multi ani. Incepand cu structura de rezistenta, pentru noi  fiecare alegere este fara compromis.
Mergand pe principiu “Calitatea nu e un lux” va prezentam proiectul nostru METROPOLITAN RESIDENCE  METALURGIEI  localizat in zona de  Sud  a
Bucurestiului,  in apropierea statie de Metrou. Constructia este realizata din cadre de beton,caramida,FATADA VENTILATA,Dioxidul de titan cu care este tratata fatada, este un fotocatalizator care aplicat pe suprafata placilor de ceramica in timpul coacerii acestora, confera placilor  urmatoarele proprietati:

Sub influenta luminii, placile tratate cu dioxid de titan produc oxigen  activ, care prin oxidare distruge bacteriile si virusurile, germenii de microorganisme, muschi si licheni,  descompune noxele si distruge mirosurile urate din incaperi Gresia si faianta provin de la Porcelanosa, un brand renumit printre arhitectii si designerii de interior.
Ca modalitate de plata, acceptam creditul “Prima Casa”, creditul ipotecar cat si cash.

Va tinem la curent cu evolutia lucrarilor si va invitam sa rezervati apartamentul dorit, pentru a va asigura o pozitionare privilegiata in cadrul complexului.